Privatlivspolitik

Cookies

Dette website gøre brug af cookies for at forbedre brugeroplevelsen og generere statistik.

Cookies er en fil, der gemmes på din enhed (computer, mobil eller tablet), når du besøger en hjemmeside. Filen bruges til at samle information om, hvilke sider du har besøgt.

Du kan slette de gemte cookies i browseren.

Personoplysninger

Websitet er hostet hos one.com. 

Google Analytics og one.com indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. Det er ikke muligt at identificere dig med navn og adresse.

Kontakter du os for at modtage et tilbud eller i forbindelse med køb, registrerer vi følgende oplysninger: navn, telefonnr., e-mail og evt. adresse. 

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ramme-fabrikken.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Rammefabrikken Rødovre ApS
Mose alle 7A
2610 Rødovre

CVR-nr. 38742426

Telefon: 36 70 75 33
E-mail: info@ramme-fabrikken.dk