Tlf. 36 70 75 33

Ophængning af billeder

Vi kan hjælpe med ophængning af billeder, både på privatadresser og i virksomheder og offentlige institutioner i Storkøbenhavn.

Kontor udsmykning

Vi har stor erfaring med at hænge billeder op i forbindelse med udsmykning af kontor- og fællesarealer i virksomheder og offentlige institutioner.

Gallerilister kan også være en mulighed, hvis I forventer, at der på sigt kommer en stor udskiftning af billeder. Se mere om gallerilister her.

Kontakt os for at arrangere et møde, hvor vi kan tale om opgaven og om hvordan den skal løses. 

Ophænging af billeder på kontor

Ophængning af indrammede billeder

Har du brug for hjælp til ophængning af dit nye billede, kan det arrangeres.

Typisk vil vi komme ud og hænge billedet op i forlængelse af, at vi kommer og leverer det. Dermed slipper vi for at skulle køre to gange til din adresse, og du slipper for selv at hente og bringe billedet hjem.  

Det er nu heller ikke et problem, hvis du har allerede har bragt billedet hjem og efterfølgende opdager, at du har brug for hjælp til ophængning. Kontakt os og vi aftaler en dag, hvor vi kan komme forbi din adresse og hænge billedet op.

Forside > Indramning > Ophængning af billeder

Kontaktoplysninger:

Tlf. 36 70 75 33 

info@ramme-fabrikken.dk

Kontakt os for at få en snak om opgaven, samt et uforpligtende tilbud på udførelse af opgaven. 

Pris:

Vi tager betaling for kørsel og den tid, som vi bruger på at udføre opgaven, samt evt. også betaling for materialer, hvis opgaven kræver noget særligt.